.

.

Over Work Secure Group

Duurzaam bouwen
Duurzaam bouwen betekent verantwoord omgaan met energie en grondstoffen. In het bouwproces, maar ook in het beveiligen van de bouwplaats. Bouwplaatsbeveiliging is een absolute noodzaak. Er gaan jaarlijks miljoenen euro’s verloren door diefstal en vandalisme.

Maar beveiligen met speciale camera beveiligingsunits kost een hoop brandstof. Er gaat ontzettend veel diesel verloren aan het verlichten en observeren van de bouwplaats. Dat moet anders dachten wij.

CO-2 neutrale beveiliging
Daarom hebben we mobiele camera beveiligingsunits ontwikkeld. Niet op diesel, maar op zonne-energie. Zo kunnen wij bouwbedrijven een CO2-neutrale beveiliging aanbieden. Mocht de stroom uitvallen draait het systeem op waterstof. Overal is aan gedacht. Zelfs ons transport is duurzaam.

Goed voor de wereld én uw portemonnee
Het is onze missie om elke bouwplaats in Nederland te voorzien van de meeste duurzame camerabeveiliging. Om zo de onnodige verspilling van materialen, grondstoffen en geld tegen te gaan. Met onze beveiligingsunits leveren we een grote bijdrage aan het verduurzamen van de bouwsector. Goed voor de wereld én uw portemonnee.

Scott Meskes

De oplossing? Mobiele camera units. Maar dan wel duurzaam.

Bel Scott Meskes
06 21 63 79 79