Over Work Secure Group

Duurzaam beveiligen
Duurzaam ondernemen wordt steeds vaker de norm. Er worden klimaatbewuste keuzes gemaakt zodat we verantwoord omgaan met energie en grondstoffen. Ook op het gebied van beveiliging. Beveiliging van terreinen is een absolute noodzaak. Want jaarlijks gaan miljoenen euro’s verloren door diefstal en vandalisme. Maar het verlichten en observeren met speciale camera beveiligingsunits kost een hoop diesel. Dat moet anders dachten wij. Daarom biedt Work Secure mobiele en duurzame camera units. Zo is uw terrein beveiligd. CO2-neutraal én zuinig.

CO-2 neutrale beveiliging
Onze mobiele camera units werken op zonne-energie. U bespaart daardoor al gauw 70 euro diesel per week. Mocht de stroom uitvallen draait het systeem op waterstof. Zo is uw locatie 24/7 voorzien van de beste duurzame beveiliging. De camera unit heeft geen kabels of stroomtoevoer nodig en kan daardoor op iedere locatie worden geplaatst. Dit maakt de camera unit flexibel en overal inzetbaar.

Onze meldkamer staat 24/7 voor u klaar. Wanneer de camera gevaar detecteert, schakelt de meldkamer beveiligers, politie of een sirene in.

Goed voor de wereld én uw portemonnee
Het is onze missie om elke locatie in Europa te voorzien van de meest duurzame camerabeveiliging. Om zo de onnodige verspilling van materialen, grondstoffen en geld tegen te gaan. Met onze beveiligingsunits leveren we een grote bijdrage aan het verduurzamen van de bouw- infra- en evenementensector. Goed voor de wereld én uw portemonnee. Overal is aan gedacht. Zelfs ons transport is duurzaam.

Scott Meskes

De oplossing? Mobiele camera units. Maar dan wel duurzaam.

Bel Scott Meskes
06 21 63 79 79