Evenementenlocaties – een veilige omgeving voor iedereen

Om een evenement in goede banen te leiden is beveiliging van essentieel belang. Daarom bieden wij voor ieder evenement een passend totaalpakket aan.

Onze ervaren beveiligers houden de controle over de veiligheid op de grond terwijl onze mobiele camera units een breed overzicht bieden van de locatie. Zo houdt u altijd de controle. Het 180 graden breedbeeld van de mobiele camera units geeft een ruim overzicht over het terrein. De units draaien volledig op zonne-energie en bezitten een energie opslag voor 3 weken. Zo bent u altijd verzekerd van 24/7 beveiliging. Wilt u de mobiele camera units toch verplaatsen? Dat is geen enkel probleem. Door de zelfstandige werking van de units op zonne-energie zijn deze niet afhankelijk van een stroomaansluiting. Verplaatsen gaat daarom snel en eenvoudig.

Beveiliging evenemententerrein
Houd het gehele terrein eenvoudig in de gaten met één druk op de knop. Door in te loggen op de mobiele camera units kunt u meekijken met de camera’s. Handig om het overzicht te bewaren of om snel te reageren op gevaar. Uiteraard staan ook onze meldkamers voor u klaar. De units staan direct in contact met onze meldkamers. Bij dreiging worden onze persoonlijke beveiligers ingeschakeld of de politie.

Veilig evenement
Onze beveiligers zijn ervaren in alle facetten op het gebied van beveiliging, maar zijn ook multi-inzetbaar voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan crowd-control, toegangscontrole, cameratoezicht, podium bewaking, VIP begeleiding of zelfs gastheer of gastvrouw. De diversiteit maakt uw evenement veilig zonder in te leveren op gezelligheid.

Personeel op uw evenement
Geeft u graag de touwtjes uit handen? Denk dan ook eens aan onze extra services. Zo helpen wij u graag met verkeersregelaars, catering, brandwachten, podiumbouw en servicemedewerkers. Samen maken we uw evenement een succes.

De oplossing? Mobiele camera units. Maar dan wel duurzaam.

Bel Scott Meskes
06 21 63 79 79

Voordelen van de 24/7 evenementenbeveiliging met de duurzame mobiele camera unit van Work Secure.

 • Flinke brandstofbesparing
 • 180° Panoramisch breedbeeld
 • De nieuwste technologie
 • Betrouwbare detectie, minimaal valse alarmen
 • Preventieve werking tegen vandalisme en diefstal
 • Energieopslag voor 3 weken
 • Monitoring en besturing op afstand
 • Supersnelle levering
 • Beveiligde communicatie met de meldkamer
 • Direct inzetbaar, geen losse componenten zoals aggregaten of kabels
 • Noodaccu op verdund methanol voor stroomuitval

 

Benieuwd naar ons aanbod?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte voor huur inclusief 24/7 monitoring door onze beveiligde meldkamer en directe verbinding met de politie.

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte voor huur inclusief 24/7 monitoring door onze beveiligde meldkamer en directe verbinding met de politie.